Tuesday, April 08, 2008

Hellmans spenatpasta.

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
Spenat, 1 dl hackad, fryst eller 2 dl färsk
Vitt vin
Salt
Peppar
2 dl matlagningsgrädde
Pasta
3 tomater
En näve solrosfrön

Spenatpasta:
Hacka löken och vitlöksklyftorna och fräs det i olja.
Häll i spenat och en skvätt vin, salta och peppra.
häll över en liten skvätt vitt vin, salta och peppra rejält.
Slå över matlagningsgrädde och låt puttra en liten stund.
Slå i den nykokta pasta låt mojsa ihop i pannan en stund.
Sätt till tomater, och en näve solrosfrön.

2 comments:

Stolt Mamma said...

Den här rätten är sååå god!
Jag brukar dessutom steka kycklingtärningar med vitlök och salt som jag har i såsen. Mums!

Svea said...

Provade idag. Typ det äckligaste skit jag någonsin lagat. Jag måste gjort något stooooort misstag... But what?!