Monday, November 20, 2006

Axels mamma bidrar

Dragondoftande pastasås

1 pkt fryst hackad spenat
1/2 gul lök
150g champinjoner
2 dl vispgrädde
1/2-1dl mjölk
1tsk dragon salt och peppar

Tina spenaten. Hacka löken. Skiva champinjonerna. Fräs spenaten, lök och chmapinjoner i smör i några minuter. Rör i grädde och mjölk. Låt såsen koka ca 3 min. Smaka av med dragon, salt och peppar. Servera med pasta.

2 comments:

Anonymous said...

Supergott tyckte alla i familjen! Kombinationen spenat och dragon hade jag inte provat förut, men de passade verkligen bra ihop. Maken är inte förtjust i vegetarisk mat så jag stekte med lite kassler i såsen för hans skull, så blev alla nöjda. Mkt bra vardagsrätt som vi alldeles säkert lagar igen!

Anonymous said...

ikväll gjorde vi en lite modifierad version av Axels mammas pastasås. Vi hade i cremefraiche (lätt version) och bacon i. Mycket gott! Jag gillar den söta smak som dragon ger. Den var väldigt matig och kändes inte så fet (kanske pga lättcremefraichen). Detta kommer vi absolut göra igen!